Rijschool WTF Amersfoort

Je bent op zoek naar een rijschool in Amersfoort, je ziet 3 random ‘coole’ letters (WTF) en je denkt wow, dit zal wel wat zijn! Ja, initieel erg leuk maar dan denk je, alleen WTF is niet genoeg om je rijbewijs te halen… en ja, ook dat is niet meer dan waar.

EN nu komt het… Hier gaat het vaak mis! Niet een beetje maar echt mis (zeg maar, eikeltje van gekke eekhoorntje van “ice age” valt op de sneeuw en begint te rollen, wordt een gigantische ijsbal en rolt zo over de gehele samenleving erg mis), dus let op.

Iedereen kijkt allereerst naar de kosten en dat is dus juist niet wat je wilt (dan gebeurt namelijk het hierboven beschreven). Wat is er nou echt belangrijk als je op zoek bent naar een goede rijschool?

Je wilt zo snel mogelijk, voor zo weinig geld je rijbewijs hebben. Dit betekent niet, op zoek naar de goedkoopste rijlessen met lage kwaliteit waar je na 50 uur en 4 examens nog steeds even ver van huis bent.

Je wilt op zoek naar lessen met een hoge kwaliteit en die afgeprijsd zijn!

Het begint allemaal met een Gratis Proefles...

Als je op zoek bent naar een rijschool in Amersfoort dat wil je antwoorden zien. Je bent op zoek naar de beste deal bij een goede rijschool die je op weg kan helpen. Maar eigenlijk is een 'goede rijschool' helemaal niet genoeg!

Je bent op zoek naar de allerbeste autorijschool die je met, zo min mogelijk rijlessen, zo min mogelijk praktijkexamens en zo goedkoop mogelijke lesuren gewoon laat slagen. En dat is nooit makkelijk.

Je begint natuurlijk met oriënteren, daarna wat onderzoeken en je eindigt vaak gefrustreerd achter je computer met spierpijn van al dat gesurf op het internet (figuurlijk gezien dan).

Gelukkig ben je nu op onze website belandt! Want we kunnen je direct vertellen dat deze website helemaal top is als je contact zoekt met ons of informatie wilt over onze rijschool, maar wil je weten of wij de rijschool voor je zijn? Dan moet je een proefles nemen.

In de rijscholen wereld werkt het heel simpel, je hebt 2 soorten rijlessen… Goedkope maar slecht rijlessen of Goede maar meer prijzige rijlessen. Er zullen hier en daar wat uitzonderingen zitten maar dat zijn ook echt de diamantjes in de (… wie maakt het af?).

Goedkoop en slecht daar wil je van wegblijven, hoe verleidelijk het ook is. Ik krijg veel te veel ‘slachtoffers’ die al zo veel lessen hebben gedraaid en die gewoon regelrechte onzin te leren krijgen en die bijna onmenselijk worden behandeld. Wees niet zo iemand!

Ok, goed en meer prijzig, waar zoeken we naar? De beste deal laat dat duidelijk zijn. De beste deal krijg je vaak als je meerdere lessen in een keer afneemt. Wat logisch is, je geeft de rijschool het vertrouwen dat je meerdere lessen neemt bij hem, en je krijgt voor dat vertrouwen korting terug.

Bij rijschool WTF krijg je veel korting voor je vertrouwen, respectievelijk 6%, 7% en 10%. Het werkt allemaal heel erg simpel. Je kiest gewoon het aantal pakketten dat je wilt hebben, nogmaals hoe meer rijlespakketten hoe meer korting. Iedereen moet een praktijkexamen doen dus die moet je erbij nemen en wil je op safe spelen dan neem je er een TTT bij.

Voor degenen die geen idee hebben waar ik het nu over heb of die direct meer informatie willen hebben over de kosten en prijzen van al onze rijlespakketten en cursussen…

LAAT ONZE EX-LEERLINGEN JE OVERTUIGEN

Dat wij weten dat rijschool WTF Amersfoort de beste en meest innovatieve rijschool in heel de omgeving is dat weten we al, anders zouden we wel allemaal voor een andere rijschool gaan werken.

We begrijpen ook heel goed dat het weinig zin heeft de hele tijd aan jullie te vertellen hoe goed we wel niet zijn. Het zou ook niet helemaal eerlijk zijn als we je zouden proberen te overtuigen. Daarom hebben we bedacht dat we gewoon aan onze oude leerlingen gaan vragen wat ze van onze rijopleiding vonden.

Dat laten we opnemen en hebben het voor je klaargezet op youtube, het enige wat je moet doen is even “abonneren” en dan kan je alle video’s zien die we hebben. Mocht je nou door een specifieke video heel erg geholpen zijn, laat dan even een berichtje achter, dan word gewaardeerd!

Rijschool WTF staat voor de bomen in Amersfoort!

Toen we ooit begonnen met Rijschool WTF hadden we nooit gedacht dat we zo snel moesten uitbreidden naar Amersfoort. We hadden niet eens op uitbreiding gerekend, laat staan naar Amersfoort. We dachten ooit na een paar jaar wat dorpjes om rijschool Utrecht heen te ‘targetten’ maar dat ging vanzelf.

Lang verhaal kort, door de overstroming is Autorijschool WTF nu ook te vinden in Amersfoort.

Leuk voor ons, maar een stuk minder leuk voor de bomen in Amersfoort. Hoe ironisch het ook klinkt staat Rijschool WTF voor veiligheid maar ook voor natuur. Je zegt nu automatisch “Ja, moeten jullie als rijschool nodig zeggen, vervuiler nr. 1” en dat is heel terecht!

We moeten nou eenmaal ons geld verdienen en we kunnen nu alleen nog zeggen dat we heel hard bezig te zijn om z.s.m. over te gaan op meer milieuvriendelijke middelen, als electrische auto’s. Hierover volgt later meer…

Je zou ook kunnen zeggen dat juist doordat wij meedoen aan het vervuilen door de uitlaatgassen van onze auto’s dat we ons meer verantwoordelijk voelen. Dat is in het geval van Rijschool WTF in ieder geval zo! We willen graag dat iedereen zich inzet voor het milieu, de natuur en uiteindelijk de wereld!

We hadden het over de bomen in Amersfoort, iets waar Rijschool WTF om geeft. Helaas heeft de gemeenteraad van Amersfoort ingestemd met de bouw van de rondweg ondanks de weerstand van de tegenstanders. Het maakt niet uit hoe briljant de weerstand ook betoogt, de politiek trekt zich er weinig van aan.

Zo zei Danielle van Wijngaarden (VVD) dat de handtekeningenactie, 2200 handtekeningen die zijn verkregen door de tegenstand, niet terecht zijn verkregen omdat er niet duidelijk is verteld waarvoor er een handtekening werd gezet.

De tegenstanders vonden een kleine 70 Miljoen euro en 3000 bomen een beetje te veel voor een minuut tijdwinst in de file. Helaas blijkt de verkeersgroei zodanig dat de overheid zich genoodzaakt voelt dat ene minuutje toch te pakken, ondanks de grote opofferingen.

Ook Rijschool Zeist kampt met de natuur…

Sharing is Caring