Bnor examen ervaringen

Wij van rijschool WTF hebben staan erom bekend dat we ons richten op het zo snel mogelijk slagen van onze leerlingen. Zo beginnen we altijd met een proefles om te bepalen hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben en adviseren we om altijd 2 lesuren achter elkaar in te plannen. Zo kun je vaak meer oppikken tijdens de lessen.

We begeleiden je natuurlijk naar het rijexamen bij het CBR. Maar wat nu altijd je al meerdere malen geprobeerd hebt om te slagen, maar zonder succes? Als je 4 keer gezakt bent, dan doe je het zogenaamde Bnor examen. Dit is het 'nader onderzoek rijvaardigheid'. Tijdens zo'n examen is er meer tijd voor je en krijg je meer persoonlijke begeleiding. Prettig natuurlijk als je al diverse keren gezakt bent. We zien vaak dat mensen die 4 keer zakken vaak erg zenuwachtig zijn tijdens het examen. Met een Bnor examen is het de bedoeling dat deze zenuwen zo veel mogelijk weg worden genomen.

More...

Wat zijn de bnor examen kosten?

bnor examen ervaringenDe kosten voor een regulier examen (dus niet bnor) zijn €250,-  dat is inclusief de kosten van onze rijschool. Voor het bnor examen gelden andere tarieven. Zo is er het reguliere bnor examen, wat €275,- kost bij WTF. Ook is er het faalangst bnor examen, wat bedoeld is voor mensen met faalangst. Als de reden van jouw zakken de faalangst is, dan is dit examen zeer geschikt voor jou. De kosten hiervoor bedragen €300,- dit is het zelfde als elk ander faalangst examen bij ons.

Tijdens zo’n faalangst examen is alles erop gericht om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Er is veel aandacht van de instructeur, het examen duurt langer en je kunt tussentijds even stoppen als het teveel aan het worden is. Prettig natuurlijk voor als het je even te veel aan het worden is. Bij zo’n examen staat dus alles in het tegen van jou en dit zal er hopelijk voor zorgen dat je minder zenuwen hebt en wel slaagt voor het rijbewijs. Ook prettig dat er meer tijd is en je dus niet hoeft te haasten. Dit helpt vaak ook om de zenuwen te drukken.

Wat meenemen naar bnor examen?

Voor het bnor examen gelden in principe de zelfde regels als voor een regulier examen. Je zult dus een geldig identiteitsbewijs mee moeten nemen. Daarnaast is er een zelfreflectie formulier dat je ingevuld mee moet nemen. Dit kun je bij je instructeur opvragen en die kan je helpen bij het invullen ervan. Zorg er echt voor dat je dit bij je hebt, de examinator heeft dit namelijk nodig om het bnor examen af te nemen met je. Voor het bnor examen moet je natuurlijk ook geslaagd zijn voor je theorie examen, dit is bij het CBR bekend en hier hoef je dus niets extra’s voor mee te nemen. Als je via onder het bnor examen gaat doen, bereiden we je hier natuurlijk helemaal op voor zodat je zorgeloos kunt starten.

Wat zijn ervaringen van andere mensen met het bnor examen?

Als je in aanmerking komt voor dit examen, dan is er meestal iets aan de hand. Veel mensen die last hebben van faalangst of heel zenuwachtig zijn tijdens de lessen, hebben baad bij een dergelijk examen. Er is veel meer aandacht voor jou als persoon en mensen hebben vaak het gevoel begrepen te worden.