CBR examen reserveren

CBR examen reserverenIedereen die in ons land zijn of haar rijbewijs wilt halen dan zowel een praktijk examen als een theorie examen moeten doen. Voordat je op mag voor het praktijk examen zal je eerst het theorie examen met succes moeten afronden.

Dit examen zal je moeten doen bij het CBR, dit is de instantie die ziet op alle examens. Voordat je aan de slag kunt gaan moet je het CBR examen reserveren. Aangezien nog niet iedereen bekend is het met CBR examen reserveren zullen wij je hier vandaag wat meer over laten zien. Na het lezen van dit artikel van autorijschool We Teach Fast zal je precies weten wat je allemaal te wachten staat.

Hoe moet je het CBR examen reserveren

Goed, laten we maar eens beginnen bij het begin. Hoe moet je jouw CBR examen reserveren? Je kunt dit doen via de online omgeving op de site van het CBR. Dit is de omgeving waar je alle aanvragen en dergelijke zal moeten doen. De kans is groot dat je dit al eens hebt gezien. Heb je nog nooit ingelogd dan zal je jouw DigiD bij de hand moeten houden. Mocht je deze nog niet hebben dan moetje deze eerst aanvragen. Alle stappen voor het CBR examen reserveren wijzen eigenlijk voor zich. Het reserveren is overigens zo gedaan, je hoeft alleen aan te geven wat voor soort examen je wilt volgen. Als je extra tijd nodig hebt dan is het van belang dat je dit goed aangeeft.

Kosten voor een CBR examen reserveren

Een CBR examen reserveren is niet geheel gratis, je moet namelijk het examen zelf betalen. Voor het CBR examen reserveren ben je 34,50 kwijt. Dit kan oplopen als je extra tijd nodig hebt. Voor deze mensen komt er namelijk een toeslag van 11 euro op de bovenstaande prijs. Wil je een CBR examen reserveren dan is het van belang dat je dit zo snel mogelijk doet. Op dit moment is er namelijk sprake van een wachttijd van ruim 4 weken. Door er op tijd bij te zijn voorkom je dat je in tijdsnood zal komen voor het praktijkexamen.