Altijd Slagen bij Rijschool WTF

Wat leuk dat je contact wilt opnemen met Rijschool WTF! Je kunt ​via heel veel kanalen contact met ons opnemen. De een werkt sneller dan de ander maar het is wel handig voor jou.

Vind jij Rijschool WTF ook de Beste Rijschool??

WTF heeft ook een Youtube Kanaal, hier hebben we allemaal video’s over tips voor onze leerlingen, alleen krijg je daar pas toegang toe als je besluit bij ons je rijopleiding te doen.

Wat we ook voor je hebben op ons kanaal zijn video’s van onze leerlingen die vertellen over hun ervaringen bij onze rijschool. Voor iedereen die nog twijfelt of hij wel of niet bij rijschool WTF komt lessen natuurlijk een briljantje.

YOUTUBE FILMPJE KOMT ERAAN!

Als je vind dat een van de filmpjes je echt heeft geholpen, laat dan een leuk berichtje achter onder de video. Wil je helemaal aardig zijn, like en abonneer je dan op ons WTF Kanaal. Bedankt!

Openingstijden

Rijschool WTF is erg flexibel en onze rijinstructeurs zijn bereid ver buiten reguliere openingstijden te rijlessen. Dit zal alleen wel altijd via de klantenservice moeten gaan, zij kunnen precies zien welke instructeur tijd voor je hebben.

We zijn in ieder geval telefonisch bereikbaar van:

10:00 – 22:00

We geven natuurlijk ook buiten deze openingstijden rijles. Sommige rijinstructeurs zijn zelfs zo vroeg als 05:00 te beginnen als je voor school of werk nog even snel wilt lessen. Anderen gaan weer tot later door.

Waarom je Sowieso een Proefles moet nemen

Het is erg simpel maar laten we dit voorop stellen. Onze rijschool in Utrecht heeft het druk, we groeien sneller dan we hadden kunnen dromen. Wat ik voorzichtig wil zeggen is dat we niet wanhopig naar iedereen op zoek zijn die een rijbewijs wilt halen.

We zoeken zelf leerlingen die graag willen lessen bij ons door bijvoorbeeld de sfeer in de auto of de beschrijving van onze lesfilosofie. Leerlingen die hun opleiding serieus nemen en die op zoek zijn naar een rijschool die professioneel te werk gaan en haar klanten service verleent.

Daarom doen we graag een proefles met je. Hier komen we er precies achter wat voor een type leerling je bent. Door onze eigen selectiematrix bepalen we in hoeverre onze rijlespakketten geschikt zijn voor je en bij je passen.

Tegelijkertijd doe jijzelf ongeveer hetzelfde. Dit is voor jou een mooi moment om onze rijschool in Utrecht eens kritisch te beoordelen. Aan het einde van de les kan je al je punten bespreken en vragen stellen.

Als we beiden tevreden zijn dan gaat we uiteraard zo snel mogelijk beginnen, we heten niet voor niets hoe we heten!

Maar mocht een (of beide) partij(en) niet tevreden zijn dan scheiden onze wegen daar. Je bent ons dan verder helemaal niks verschuldigd.

WIL JIJ ​EEN GRATIS PROEFLES?

Het enige wat je moet doen is via een van de bovenstaande kanalen contact opnemen met onze meiden van de klantenservice. Zij staan klaar om je proefles direct in te plannen. Maar onze meiden kunnen meer. Ze beantwoorden ook alle vragen die hebt over onze rijschool en de gehele rijopleiding.

Mocht je een vraag hebben die voor meer mensen relevant is, stel dan je vraag op social media. Zo hebben alle leerlingen op onze kanalen er iets aan!

Sharing is Caring