Neem Contact met Ons op!

Wat leuk dat je contact wilt opnemen met ons! Je kunt via heel veel kanalen contact met ons opnemen. De een werkt sneller dan de ander dus de keuze is aan jou! Wij staan voor openheid en eerlijkheid en de meiden van de klantenservice staat klaar je te helpen met elke vraag die je hebt.

Of Vul het Contactformulier in...

Dan nemen wij contact op met jou! Ook worden alle gegevens die je hier invult totaal niet gebruikt voor marketing doeleinden. Dit is puur om contact je houden met je of om een proefles in te plannen


Wat Vind jij van Rijschool WTF??

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

5 sterren dubbel en dwars verdient!

In 1 keer geslaagd, dus zeker tevreden. Kon ook snel terecht bij de rijschool. 5 sterren dubbel en dwars verdient!

Jorn B.

Snel mijn rijbewijs gehaald en hopelijk zien we elkaar nog eens Kim

Rijschool We Teach Fast, nou die naam spreekt boekdelen en kwam precies overeen met wat ik zocht. Ik ben niet de grootste held achter het stuur en heb het volgen van de rijlessen behoorlijk lang voor mij uit geschoven. Na in contact gekomen te zijn met Kim van rijschool WTF in Utrecht ging het als een speer! Snel mijn rijbewijs gehaald en hopelijk zien we elkaar nog eens Kim, groetjes Jessica 😉

Jessica van den H.

Had het niet erg gevonden om nog een tijdje door te lessen!

Ik heb echt genoten van de lessen bij We Teach Fast, helaas bij jou wel in 1x geslaagd! Had het namelijk helemaal niet erg gevonden om nog een tijdje door te lessen. De positieve manier van lesgeven gaf veel zelfvertrouwen, wat ik bij mijn andere rijschool gemist heb. Daarnaast het door middel van voorbeelden aangeven hoe dingen wel kunnen of juist niet kunnen, dat werkte bij mij erg goed. 🙂 Dankjewel voor de lessen Kim, ik ga je missen!

Lotte H.

Super leuke en leerzame lessen!

Super leuke en leerzame lessen! Op een leuke en gezellige manier snel je rijbewijs!! Een echte aanrader!?

Janine van S.

We Slagen Fast!

Supergoede en gezellige rijschool waar ik binnen 2,5 maand geslaagd ben!

Jacco P.

WTF, ook wel de beste rijschool in Utrecht genoemd, heeft ook een Youtube Kanaal, hier hebben we allemaal video’s van onze leerlingen die al hebben gelest bij ons. Als je aan het twijfelen bent of je wel of niet bij ons je rijopleiding wilt volgen dat werkt dit super goed om je beslissing te maken.

Ook zijn we op ons kanaal bezig met een nieuw project waar we nog niet te veel over kunnen zeggen dus "stay tuned"! Het enige wat we erover kunnen zeggen is dat het ULTRA handig gaat zijn voor iedereen.

YOUTUBE FILMPJE KOMT ERAAN!

Als je vind dat een van de filmpjes je echt heeft geholpen, laat dan een leuk berichtje achter onder de video. Wil je helemaal aardig zijn, like en abonneer je dan op ons WTF Kanaal. Bedankt!

Volg Ons ook op Social Media

Heb je een algemene vraag die andere leerlingen ook kan helpen? Stel dan je vraag op Social Media! Vergeet niet te liken, volgen, abonneren etc... Want als we gratis rijlessen of praktijkexamens weggeven doen we dat op een van onze Kanalen. Het zou toch zonde zijn om ze te missen, toch?

Waarom je Sowieso een Proefles moet nemen!

Het is erg simpel maar laten we dit voorop stellen. Onze rijschool in Utrecht heeft het druk, we groeien sneller dan we hadden kunnen dromen. Wat ik voorzichtig wil zeggen is dat we niet wanhopig naar iedereen op zoek zijn die een rijbewijs wilt halen.

We zoeken zelf leerlingen die graag willen lessen bij ons door bijvoorbeeld de sfeer in de auto of de beschrijving van onze lesfilosofie. Leerlingen die hun opleiding serieus nemen en die op zoek zijn naar een rijschool die professioneel te werk gaan en haar klanten service verleent.

Daarom doen we graag een proefles met je. Hier komen we er precies achter wat voor een type leerling je bent. Door onze eigen selectiematrix bepalen we in hoeverre onze rijles pakketten geschikt zijn voor je en bij je passen.

Tegelijkertijd doe jijzelf ongeveer hetzelfde. Dit is voor jou een mooi moment om onze rijschool in Utrecht eens kritisch te beoordelen. Aan het einde van de les kan je al je punten bespreken en vragen stellen.

Als we beiden tevreden zijn dan gaat we uiteraard zo snel mogelijk beginnen, we heten niet voor niets hoe we heten!

Maar mocht een (of beide) partij(en) niet tevreden zijn dan scheiden onze wegen daar. Je bent ons dan verder helemaal niks verschuldigd.

Wil je een GRATIS Proefles?

Het enige wat je moet doen is via een van de bovenstaande kanalen contact opnemen met onze meiden van de klantenservice. Zij staan klaar om je proefles direct in te plannen. Maar onze meiden kunnen meer. Ze beantwoorden ook alle vragen die hebt over onze rijschool en de gehele rijopleiding.

Mocht je een vraag hebben die voor meer mensen relevant is, stel dan je vraag op social media. Zo hebben alle leerlingen op onze kanalen er iets aan!

Openingstijden

Rijschool WTF is erg flexibel en onze rijinstructeurs zijn bereid ver buiten reguliere openingstijden te rijlessen. Dit zal alleen wel altijd via de klantenservice moeten gaan, zij kunnen precies zien welke instructeur tijd voor je hebben.

We zijn in ieder geval telefonisch bereikbaar van:

10:00 – 22:00

We geven natuurlijk ook buiten deze openingstijden rijles. Sommige rijinstructeurs zijn zelfs zo vroeg als 05:00 te beginnen als je voor school of werk nog even snel wilt lessen. Anderen gaan weer tot later door.