Autorijschool IJsselstein – Waarom je bij WTF MOET lessen

Er zijn zo veel verschillende rijscholen in IJsselstein en ze zijn allemaal uniek. Het is voor jou vooral van belang dat je een rijschool vindt die precies bij je past, als een deksel op een potje. Je bent natuurlijk op zoek naar de meest optimale keuze, een autorijschool die niet veel kost en die er zo snel mogelijk voor zorgt dat je rijbewijs in jouw achterzak zit.

Daarom hebben we hieronder een aantal feiten uiteengezet over onze rijschool in IJsselstein waardoor het voor jou makkelijker wordt om wel of niet voor ons te kiezen. We hebben je natuurlijk heel graag als leerling, maar als je ons helemaal niks vindt dan weet je na dit te lezen in ieder geval dat we niet bij jou passen. Gelukkig gebeurt dat niet zo vaak 🙂


Nu Al Genoeg Gelezen?

Heb je al een beslissing gemaakt? Is lezen niet je ding? Top, neem dan direct contact met ons op. Je kan alles ook gewoon aan ons vragen, onze dames van de klantenservice staan klaar je te woord te staan. Je kunt hier ook gelijk je eerste Gratis Rijles inplannen, ja je leest het goed.
De eerste rijles is bij rijschool IJsselstein WTF altijd van het huis…

Je hebt Snel je Rijbewijs in Handen

We heten niet voor niets WTF Rijschool IJsselstein! We Teach Fast, dus we leren het je snel en dat is het voordeel van onze rijschool in IJsselstein. Doordat we alleen maar hoge kwaliteit rijlessen geven leer je veel meer van een rijles bij WTF dan bij een andere autorijschool. Dit heeft verschillende voordelen.

Je bent bijvoorbeeld minder geld kwijt. En dat is niet alleen omdat al onze rijlessen 60 minuten duren en dus relatief veel tijd hebben (bij veel rijscholen duurt een lesuur vaak tussen de 45-55 minuten). Je leert de technieken sneller waardoor je minder rijlessen nodig hebt en ook gelijk meer kans maakt om in een keer te slagen.

Ook heb je meer plezier tijdens het lessen waardoor je een soort sneeuwbaleffect krijgt. Iets waar je goed in bent of snel leert vind je natuurlijk ook leuk. Hoe leuker je het vindt hoe beter je erin wordt. Dat heb je direct twee vliegen in een klap, en je maakt plezier tijdens je rijopleiding en je hebt sneller je rijbewijs in handen.

Hoe snel is “Fast”? Ja dat is voor iedere leerling natuurlijk anders en helemaal afhankelijk van verschillende factoren. Hier beschrijven we hoe je er het beste achter kan komen hoeveel rijlessen je gemiddeld nodig hebt.

Goedkope Rijlessen bij WTF Rijschool IJsselstein

In rijscholen land is er veel concurrentie, er zijn ook gewoon heel veel rijscholen. En het mooiste is er komen er steeds meer bij. Om jezelf dus als rijschool te differentiëren van de rest kun je een aantal dingen doen. Een korte termijn gedachte die de meeste rijscholen hebben is om te gaan stunten met de prijs. Dat is absoluut een valide gedachte en het werkt ook echt wel. De meeste mensen die hun rijscholen willen halen zijn op zoek naar de deals en de koopjes. Wat daarbij alleen vergeten word is dat de kwaliteit van de rijlessen eigenlijk veel belangrijker is, zelfs voor de prijs.

Bij autorijschool IJsselstein WTF hebben we ervoor gekozen niet voor de makkelijke weg te kiezen en simpel te stunten met onze prijzen. Wij zijn al een erg goede rijschool en willen de komende jaren uitgroeien tot de beste rijschool in heel Nederland. Vandaar dat we zo hebben geïnvesteerd in de kwaliteit.

Hoe beter de rijles, des te minder rijlessen heb je nodig wat je veel geld bespaard. Ook vinden we het belangrijk dat je niet alleen maar je rijbewijs in je zak hebt en net genoeg weet om te slagen voor het examen. Wij willen je leren rijden, op een veilige manier.

Als je ons vergelijkt met de rest van de rijscholen in IJsselstein zijn we niet de goedkoopste maar ook ver van de duurste. Onze rijlessen zijn erg veel waard en proberen ze zo veel mogelijk op jou persoonlijk aan te passen. Het zou ongeloofwaardig zijn als onze rijlessen minder zouden kosten, ze zijn nou eenmaal veel waard!

Erachter komen Hoeveel een Rijles waard is bij WTF?

Het enigste wat je moet doen is contact met ons opnemen en je gratis rijles in te plannen. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met ons maar als je snel reactie wilt dan raden we je aan om te bellen, whatsappen of te e-mailen.

Gewoon de Beste rijschool in IJsselstein

Hierboven spreken we al de hele tijd over de kwaliteit van onze rijlessen en dit is ook een van de voornaamste redenen dat we nu al de beste rijschool in IJsselstein zijn. We zeiden het al eerder maar we vinden dat er in de rijscholenwereld veel kan maar ook moet veranderen.

Al onze rijinstructeurs krijgen daarom allemaal een speciale cursus om zo jullie allemaal rijlessen aan te bieden die precies op jullie zijn afgestemd. Zo nemen we bijvoorbeeld dingen als zelfvertrouwen, sfeer in de auto, vermoeidheid en persoonlijkheid erg serieus.

Er wordt vaak vergeten hoe belangrijk zelfvertrouwen is, helemaal voor het rijexamen. En het lastige is, zelfvertrouwen is iets wat je niet in een rijlesje kan leren, het is een proces. Dus wat je bij ons kunt verwachten is dat je al vanaf het begin wordt geanalyseerd om zo je opleiding zo min mogelijk spanning te geven en zo veel mogelijk zelfvertrouwen!

Ook is de Eerste Rijles is Gratis!

Het laatste voordeel van lessen bij onze autorijschool in IJsselstein is dat de eerste rijles helemaal gratis is. Ja, die is van het huis!

We vinden het heel simpel, voordat je iets koopt wil je weten of het wel iets is voor je. Past het wel bij je, heb je er wel iets aan? Daar kom je natuurlijk alleen maar achter als je het probeert. En daar hoef je natuurlijk niet voor te betalen, ook niet als je besluit niet bij ons je rijopleiding af te maken. Ook weet je na de eerste rijles precies wat alles gaat kosten en hoeveel lessen je nodig hebt.

We raden je aan daarom zo snel mogelijk te bellen. Niet twijfelen, gewoon doen! Met wachten heeft nooit iemand iets bereikt. Dus pak die telefoon en bel, whatsapp of mail en plan die gratis les in zodat je in ieder geval weet of je wel of niet je rijbewijs bij ons wilt halen.

Je woont waarschijnlijk in de buurt van IJsselstein en daarom ben je nu op de pagina van WTF Rijschool in IJsselstein. Woon je helemaal niet in IJsselstein maar wel in de buurt dan kan je altijd kijken op WTF autorijschool Nieuwegein. Hier hebben we meer informatie en wellicht wat meer specifiek gericht op jouw locatie. Of bezoek onze rijschool Utrecht voor meer informatie.