Lekker Lunchen Nieuwegein

Waar moet je nou heen om lekker te lunchen in Nieuwegein. Door de grote verbouwingen van Nieuwegein (met name City Plaza en rondom het centrum) zijn er zoveel broodjeszaken bij gekomen. Hier zitten goede tussen en minder goede, ook zijn er wat oude en vertrouwde lunchrooms die we zeker niet kunnen afschrijven. Wij van WTF​ Rijschool Nieuwegein eten vaak in Nieuwegein, dus we gaan jullie nu vertellen waar je zeker heen moet als je een keer een lunch wilt pakken in Nieuwegein!

More...

​Mocht je geïnteresseerd zijn in een grotere maaltijd en echt op zoek zijn naar een restaurant check dan onze beste restaurant pagina!

​De Broodjeszaak in Nieuwegein

Voor de WTF Crew staat het welbekende keten Bagel & Beans sowieso bovenaan de lijst. Ze hebben altijd super verse bagels, en dan bedoel ik je proeft gewoon dat ze vers zijn! Lekker krokant, de geur van de oven en verse ingrediënten. Ook hebben ze verschillende soorten bagels, wit, bruin, muesli, zuurdesem etc. Niet alleen de bagels zijn er fantastisch maar ook de verse sapjes, taartjes, muffins en smoothies zijn te lekker.

Ze hebben natuurlijk ook verschillende belegde bagels, van hele standaarddingen als een bagel avocado of beenham (mijn persoonlijke favoriet, met cream cheese en honingmosterd saus) tot warme bagels als een BLT of tostie. Dan hebben ze nog de speciale bagels, bijvoorbeeld het rookkippetje, carpaccio en een bagel met insecten!

Ja je leest het goed… INSECTEN!

​Een leek denkt van uuhhhwww, maar natuurlijk zijn ze niet levend! Wel geroosterd en op een bagel die a la bagel en beans is belegd smaakt het helemaal top! Er zitten super veel eiwitten in en ze smaken hartstikke lekker, een beetje als noten zelfs. Ik zou zelf niet op straat een random kreken vangen en op mijn boterham doen… duhhh. Alleen op een bagel van Bagel en Beans zeker wel. Ik durf te wedden dat ook jij het lekker vindt, probeer het maar eens uit!

Meer op zoek naar een Lunchroom in Nieuwegein?

Dan zou ik naar Barista Cafe Nieuwegein gaan. Je hebt hier niet alleen maar belegde broodjes, maar dat hadden jullie hopelijk al door na het lezen van de naam 🙂

Nee je kunt hier overheerlijke koffie krijgen, je kunt zelfs een koffie workshop doen, er zijn overheerlijke broodjes en ze zijn erg bewust van gezond eten. Zo kan je voor 12:00 uur lekker een ontbijtje bestellen, van een uitgebreid Europees ontbijt met croissantjes enzo naar Smoothie Bowls tot American Pancakes en Quesadilla’s.

Over de te gekke koffie ben ik iets te kort geweest. Natuurlijk zijn er de gewone dingen als espresso’s, latte’s, cappuccino’s wat in principe elk café wel heeft alleen is dit een barista cafe dus je proeft zeker verschil met de rest. Maar je hebt hier onvergetelijke ristretto’s, flat white’s en americano’s. Waarom deze lunchroom mij persoonlijk trekt, qua koffie dan, is de kokos cappuccino! Een supersterke espresso met warme kokosmelk. Ohhh Heerlijk!

Maar genoeg over de koffie en ontbijtjes we hadden het op deze pagina over de lunch! Allereerst is alles lekker vers. Dat vinden wij enorm belangrijk als het gaat om eten in het algemeen, het moet niet alleen op de menukaart staan maar je moet het kunnen zien, ruiken en proeven. Het brood is vers en nog lekker krokant, de verschillende broodjes/gerechten zien er top uit. Er wordt niet alleen waarde gehecht aan de ingrediënten maar ook de presentatie.

Zo heb je verschillende ‘small bites’, maar de broodjes zijn niet zo small als je zou denken. Het is een prima lunch en je bent voor een eurotje of 5-6 al helemaal klaar. Van een quesadilla tot een zalm quiche, dus helemaal geen standaard of simpele broodjes.

Heb je niet goed ontbeten en zin in een stevige lunch dan kan dat ook! Zo heb je verschillende clubs, sandwiches en grote salades. Allemaal van dezelfde kwaliteit als hierboven beschreven en je zult zien als je er zelf eet dat aan de kleinste details aandacht wordt besteed. Zo is een muffin niet gewoon een ‘deegdrapje’ uit te oven, maar een mooi afgetopt cakeje. Ik kan elk gerecht wel zo blijven beschrijven maar dan wordt dit een boek i.p.v. een pagina en daar zit niemand op te wachten denk ik…

Wat ik ook nog graag vertel over deze toffe lunchroom is dat ze meer filialen hebben in heel Nederland, zo vind je ze in oa. Rotterdam, Den Haag, Alphen, Hoofddorp en gelukkig ook in Nieuwegein!

Andere Belegde Broodjes

De bovenste twee waren absoluut onze top! Welke jullie waarschijnlijk allemaal wel kennen als we niet zo hip en gezond willen doen zijn Terras La Fuente en de Subway.

La Fuente is echt gaaf, old school en echt Nieuwegeins. Ze hebben een grote kaart en alle gangbare broodjes zijn hier wel te krijgen. Ik weet niet of jullie Conny of Shirley al kennen? Zo niet, ga ff langs en bestel wat, er is niks als de glimlach en mooie opmerkingen van Conny tijdens de lunchpauze! Als je eraan denkt doe a.u.b. de groeten van de Rijschool WTF crew.

​Rijlessen nodig in Nieuwegein?

Misschien heb je zelf geen rijlessen nodig maar ken je wel iemand. Verwijs hem of haar dan door naar WTF! Wij staan bekend als de rijschool met de beste rijlessen in Nieuwegein! We zijn erg modern, hebben verder ontwikkelde lestechnieken dan de gemiddelde rijschool en focussen ons vooral op de leerling en zijn/haar benodigdheden.

Het is tegenwoordig allemaal een doorstoom branche geworden waarin de leerling wordt vergeten maar er van alles wordt gedaan om maar als beste uit de verf te komen. Bij ons ligt de focus op de leerling omdat die uiteindelijk het examen moet doen en moet presteren. Dus hoe beter de leerling voorbereid is hoe meer kans van slagen, want daar gaat het om toch?

Een kijkje nemen bij onze rijschool in Nieuwegein? ​