Nieuwegein

Bij WTF ​Rijschool ​Nieuwegein Slaag je ​SNEL!

Onze autorijschool in Nieuwegein is klaar voor iedereen die snel zijn rijbewijs wilt halen. Onze rijinstructeurs kunnen niet wachten om met je de auto in te stappen! Dat is leuk voor onze instructeurs maar jij wilt natuurlijk weten waarom je bij ons zou moeten komen lessen, kortom wat zijn nou precies de voordelen van Rijschool WTF Nieuwegein?

Gratis Proefles

Reden nummer 1 wat lessen bij Rijschool WTF aantrekkelijk maakt. Bij ons staat jouw rijopleidingstraject centraal, daarom vinden we ook dat je een eerlijke mogelijkheid moet hebben om kennis te maken met onze rijschool in Nieuwegein. 


Hier geld voor vragen voelt bijna als stelen, want je moet natuurlijk wel zeker weten dat we bij je passen. Het is zonde tijd te verdoen bij een rijschool, bij elkaar kost de rijopleiding toch wel wat en je wilt zeker zijn dat je zo optimaal mogelijk rijles krijgt. Daarom krijgt iedere leerling gewoon een Gratis Proefles!

​Rijles vanaf 16 Jaar?

​Je vindt er meer informatie over www.2todrive.nl. Kortgezegd maakt d it het mogelijk dat jij met 16,5 jaar al mag beginnen met rijles. Revolutionair en erg cool, al zeggen we het zelf. Je kunt zelf al rijexamen doen op je 17e verjaardag!

Er zitten wel wat haken en ogen aan, je mag niet helemaal in je eentje in de autorijden. Tot je 18e mag je alleen rondrijden met een begeleider. De begeleider moet ook weer aan bepaalde eisen voldoen. Allemaal om de veiligheid te waarborgen, maar dat maakt niet uit, het is nog steeds erg cool!

W​e T​each F​ast!

Onze autorijschool in Nieuwegein heet niet voor niets WTF. We laten onze leerlingen supersnel slagen! Dit kunnen we omdat we allemaal trucjes hebben die de opleiding net wat sneller maken maar hoofdzakelijk door onze rijlestechnieken.

Wij ontwikkelen (dat klinkt heel erg interessant, maar stelt niet veel voor) lestechnieken die de rijopleiding voor jullie allemaal makkelijker en meer behapbaar moeten maken. Hierbij houden we rekening met veel variabelen, waaronder, persoonlijkheid en leeftijd. Er zijn nog talloze variabelen waar we rekening mee houden maar dit is slechts om een voorbeeld te schetsen.

Iemand van 30 jaar en heel energiek, zal anders leren dat iemand van 16 met weinig energy. Ook al is dit voorbeeld erg kort door de bocht, het beschrijft wel perfect de situatie.

Onze Speciale Rijles Technieken Proberen?

Je zal niet de enige zijn die benieuwd is naar ons geheime systeem! Maar om je niet teleurgesteld te laten zijn op de dag van je proefles, zal ik het nu alvast een beetje verklappen... Je zult er niet zoveel van merken 🙂

Het is meer een vaardigheid die de rijinstructeurs bij rijschool Nieuwegein WTF allemaal geleerd hebben toen ze bij ons zijn begonnen. Kortgezegd letten we gewoon op meer dingen waardoor we je veel beter kunnen bijsturen. Hierdoor leer je sneller en zal je dus ook sneller slagen! Simpel, maar erg belangrijk.
Je kan bellen en whatsappen, ook emailen en via social media contact opnemen, doe dat Vandaag nog!

1 Plus 1 is 2,5?

Buiten de aparte titel, is het wel zo. Nee, een plus een is nog steeds twee maar ik had het over rijlessen. 1 rijles plus 1 rijles is 2,5 rijlessen.

Kijk bij een normale rijles van 60 minuten zijn er vaak ‘verloren momenten’. Het begint allemaal al bij de ontmoeting, ergens in Nieuwegein, jij stapt in de auto en gaat zitten. Je moet eerst je stoel en spiegels verstellen, dan ook nog even een praatje maken. Er is altijd wel iets te vertellen, en dat moet natuurlijk ook kunnen, kom op…

Alleen gaat het wel ten koste van de rijles. Na de het instappen begin je te rijden en je zult merken dat je tussen de 5-15 minuten nodig hebt om er lekker in te komen. Soms gaat het erg snel, maar vaak duurt het toch een minuut of 10. Dat allemaal opgeteld betekend wel dat je ongeveer de eerste 15-20 minuten van je rijles eigenlijk niet zoveel doet.

En we hebben het nog niet eens gehad over het einde van de rijles.

De laatste 10 minuten van de rijles bestaan vaak uit een kort gesprek over hoe het is gegaan, dit doen we natuurlijk niet tijdens het rijden zelf. Als we dat zouden doen dan zou je nog geen 20% van alle feedback onthouden, dus dat heeft niet zo veel zin. Daarna is er altijd wel iets wat je wilt vragen en er moet nog een nieuwe afspraak ingepland worden!

Dit bij elkaar opgeteld resulteert in een les van 30 minuten!

Nu hebben we het alleen nog over de rijlessen bij rijschool Utrecht WTF, niet eens over de andere rijscholen in Nieuwegein waar een rijles maar 50 of zelfs 45 minuten duurt. Wat zou je daar netto aan een rijles overhouden? 20-25 minuten?

Daarom heeft ​Autorijschool Nieuwegein de Dubbele Rijles

Even voor de duidelijkheid, een Dubbele Rijles duurt 120 minuten! Als we dezelfde berekening loslaten op een les van 120 minuten dan blijft er netto 90 minuten over!

Als ​kers op de taart, we hadden het net over het feit dat je even moet inkomen in de rijles. Wat nou zo zonde is van een enkele rijles, als je er net eenmaal inzit, dan heb je nog maar ​20 minuten rijles. Dan ga je dus al afronden en bespreken terwijl je dan net op je piek van aandacht zit.

​Met een DUBBELE Rijles heb je dat NIET

Wat nog mooier is dat je per les dus meer leert en zo dus minder lessen nodig zal hebben. De rijopleiding zal voorbijvliegen (we really teach fast), je doet het ook 2x zo snel!

Dat je minder rijlessen nodig zal hebben ga je merken in de portemonnee, je gaat minder betalen. Iets waar iedereen blij van wordt! Wacht daarom niet langer en neem vandaag actie. Je wilt dit niet missen!! Je kunt ook onze rijschool Utrecht bezoeken.