Spoedcursus Rijbewijs bij Rijschool WTF

Tegenwoordig gaat alles snel en iedereen moet het meeste uit zijn/haar dag halen. Dat is in de rijschool wereld niet anders. Leerlingen zo snel mogelijk aan het rijbewijs helpen, dat is het doel.

Hoewel de meeste leerlingen toch gaan voor een “normale” (dus geen versnelde) rijbewijs cursus kunnen we zeker onze spoedcursus aanraden, helemaal bij Rijschool WTF!

Je krijgt bij ons namelijk:

  • ​25 Rijlessen van 60 Minuten
  • ​1 CBR Praktijkexamen
  • ​Prioriteit
  • ​1 Gratis Proefles

En dat Allemaal voor maar € 2999,-...

Snel je Rijbewijs begint met een goede Planning

De klantenservice van ​onze autorijschool in Utrecht staat bekend om de vriendelijkheid en flexibiliteit. Er worden veel verschillende vragen gesteld aan ons maar als het om een spoedcursus gaat dan gaan we nog net dat beetje verder. ​We kunnen ​via de telefoon veel doen op planning-gebied, maar helaas nog niet alles. Daarom moeten we voordat je begint eerst een stukje gaan rijden om een precieze inschatting te maken ​van wat er nodig is om zo snel mogelijk te slagen voor je rijsbewijs. Maak daarom vandaag nog een afspraak voor een Gratis Proefles.

Voordelen van de WTF Spoedcursus

Supersnel je Rijbewijs in handen

Logisch dat je met een versnelde rijopleiding ook snel je rijbewijs kan halen. Maar het grote voordeel is dat je er snel vanaf bent. Een rijopleiding is heel erg leuk alleen kan het soms best veel van je vragen. Spanningen met lessen en al helemaal de rijlessen vlak voor het examen kunnen erg spannend zijn en dan heb ik het nog niet eens over het examen zelf.

Het grote voordeel is dus uiteindelijk dat het binnen een week (of twee) allemaal achter de rug is, in tegenstelling tot 2 maanden met een reguliere rijopleiding.

Prio over anderen

Een van de waardevolle voordelen aan onze spoedcursus is dat je prioriteit krijgt boven alle andere leerlingen die geen spoedcursus hebben. We plannen dan ook de spoedcursusleerlingen als eerste in en daarna pas de leerlingen zonder spoedcursus.

Hierdoor heb je dus “vrij spel” als het gaat om planning, wat een supervoordeel kan als je zelf een druk schema hebt of nog op school zit.

Wat er wel bij gezegd moet worden is dat er geen prio is boven de andere spoedcursusleerlingen, wat natuurlijk wel zo eerlijk is. Mochten we meerdere spoedcursussen ingepland hebben dan geld wie het eerst komt wie het eerst maalt. Gelukkig komt het bijna nooit voor dat we twee spoedcursussen tegelijk doen.

Hogere slagingspercentage

Als we kijken naar hoeveel procent van onze leerlingen in een keer slagen via een spoedcursus en dat vergelijken met het percentage van de leerlingen die geen spoedcursus hebben genomen dan ligt het percentage van in een keer slagen vele malen hoger bij de leerlingen die wel een spoedcursus namen.

Dit is ook helemaal niet zo gek, een snelcursus autorijden is erg intensief. Je rijd meerdere uren per dag, afhankelijk van hoe snel je wilt afrijden, soms wel 4-5 uur per dag. Doordat je zo intensief lest, blijft er ook veel meer hangen en zo haal je dus veel meer uit je les.

Als je elke dag 1 of 2 lessen doet een week lang zal je meer leren en sneller op niveau zijn dan als je elke week 1 of 2 lessen zou doen.

Denk goed na voordat je begint aan een Snelcursus

“Elk voordeel heeft zijn nadeel”, nou wil ik niet direct zeggen dat het per se nadelen zijn maar het lijkt me in ieder geval verstandig dat je er goed over nadenk voordat je aan een spoedcursus begint. Waarom?

Prijzig

Hetgeen het prijzig maakt is de voorang en de tijd die wij voor je reserveren. Maar het hoeft helemaal niet duurder te zijn, het kan juist goedkoper zijn! Doordat we zoveel en zo vaak achter elkaar lessen heb je een veel hogere kans van slagen waardoor je vaak in 1 keer slaagt. Dit scheelt je dan gelijk een her-examen plus een paar uurtjes, wat juist prijzig is.

Intensief

Zoals je hier boven al hebt kunnen lezen is een spoedcursus erg intensief, soms 4 uur lessen per dag. Dit kan zwaar zijn voor sommigen en daarom is het nodig om er even goed over na te denken.

Ook wil je zeker zijn dat je genoeg motivatie hebt, het is natuurlijk een flink bedrag wat je betaald en het zou zonde zijn als je midden in de opleiding toch moet afzeggen omdat je niet meer gemotiveerd genoeg bent.

Snelheid

De spoedcursus opleiding gaat snel, voordat je het weet is het achter de rug en pas een week nadat je dat roze kaartje in je hand hebt realiseer je jezelf wat er alemaal gebeurd is.

Tijdens de opleiding heb je veel spanning (die wij natuurlijk grotendeels wegnemen), en stress en spanning zijn nou juist een van grootste redenen om het niet in een keer te halen. Ik wil niet zeggen dat je het dus niet kunt, meer wil ik je voorbereiden op hoe je het kan ervaren.

Hou je van spanning en word je blij van intensief oefenen dan is dit de cursus voor jou! Je hebt veel sneller je rijbewijs voor waarschijnlijk dezelfde prijs als een regulier rijopleiding.

Belangrijk voordat je begint aan je Spoedcursus

Heb je het Theoriecertificaat?

Een van de dingen waar we heel streng over moeten zijn, voor jou eigen bestwil overigens, is het theoriecertificaat. Wij kunnen niet met de spoedcursus beginnen voordat je het theoriecertificaat in handen hebt. We kunnen ook niet beginnen met plannen voordat je het certificaat hebt.

Het is niet om jullie stangen maar meer om jullie de beschermen tegen verloren kosten. Als we eenmaal de planning hebben gemaakt en op dag 1 blijkt toch dat je het theoriecertificaat niet hebt, dan moet je tijdens de spoedcursus nog je theorie halen. Uit onze ervaringen is gebleken dat dit nooit werkt.

De opleiding verandert in een reguliere opleiding omdat je dus nog tijd nodig hebt voor het behalen van je theorie examen.

Heb je het certificaat niet en wil je toch beginnen, dan kan dat natuurlijk maar dan is het op eigen risico. Wij raden je aan gewoon een reguliere opleiding te doen, maar de klant is koning!

Heb je wel Tijd?

Afhankelijk van het aantal dagen dat je wilt hebben om de cursus af te maken, kan het soms zijn dat je 10 dagen achter elkaar vrij moet hebben. Want buiten de 4-5 uur per dag lessen moet je thuis ook nog studeren en oefenen.

Ga je door tijdsnood toch nog de opleiding uitsmeren over een langere periode, dan zou het zomaar kunnen zijn dat je even snel een normale opleiding had kunnen doen!

Voldoe je aan alle eisen?

Dan is er geen tijd meer te verliezen, de tijd is ingegaan. Onze missie van de komende 14 dagen is om jou zo snel mogelijk te leren hoe je slaagt voor het Praktijkexamen. Laten we beginnen met, je gaat dit halen, hoe dan ook. Het kan misschien ietsje langer of iets korter worden maar je gaat dit halen. Het eerste wat je wilt doen is een afspraak maken zodat we verder kunnen.