De ​Goedkoopste ​Rijschool in Zeist

Woon je in Zeist, wil je heel erg snel je rijbewijs in je zak en wil je ook nog super veel lol tijdens je rijlessen? Lees dan vooral verder​, onze autorijschool in Zeist 'to the rescue'

​Wat je ECHT MOET Doen!

​Rijschool Zeist WTF, neemt jouw mening erg serieus. Wij bieden je altijd een gratis proefles aan en tijdens de proefles nemen we jouw kunde en eigenschappen goed onder de loep. Maar dat is niet alles wat we doen…

Aan het einde van de proefrijles, vragen wij je wat je vond van onze les. Afhankelijk van de antwoorden die je geeft, stellen we mogelijk meer vragen. Je bent natuurlijk niet tot antwoorden verplicht, maar we zouden het wel enorm op prijs stellen.

Wij weten dat, om succesvol te zijn en blijven, we met de tijd mee moeten.
Dit doen wij o.a. door dit soort kleine enquêtes met onze nieuwe en net geslaagde leerlingen. Zo weten we precies wat jullie willen en kunnen we ons product scherp houden.

De Proefles stap voor stap Bij WTF Rijschool ​Zeist

Om te beginnen kom ik je ergens in Zeist halen, maar de omgeving rondom Utrecht is ook goed hoor. Als je naar de auto toekomt gelopen laat ik je direct voor de eerste keer zien hoe je volgens het CBR naar de auto toe moet lopen en hoort in te stappen.

1

Eenmaal in de Auto

Nu zitten we in de auto en het eerste wat we doen is gewoon even een praatje houden. Wie ben je, waar woon je, waarom wil je juist bij ons komen lessen, allemaal dingen waar we erg benieuwd naar zijn. Ook bespreken we hier je rijervaring en bepaal je zelf wat en hoeveel je tijdens de rijles gaat doen. Jij hebt natuurlijk ook de kans om vragen te stellen en het is nooit te veel!

Er zijn geen domme vragen bij rijschool WTF en wij accepteren het “syndroom van goudvis” totaal! (een goudvis heeft een geheugen van ongeveer 2 seconden, vandaar dat een kom voor hem net een oceaan is)

Maar dan gaan we aan het werk! We gaan beginnen bij het begin, het verstellen van je stoel en spiegels. Ik leg je precies uit waar je op moet letten en wat handige herkenningspunten zijn om je stoel en spiegels op af te stellen.

Tijd voor Actie!

Nu gaan we het gewoon maar doen, rijden met die bak! We beginnen vaak met de simpelere oefeningen, tenzij je natuurlijk al veel ervaring hebt. We kunnen uiteindelijk op elk niveau beginnen die jij zelf wilt.

Maar vaak beginnen we met dingen als schakelen, op een parkeerplaats bochten maken en achteruitrijden. Zo leer je op een hele natuurlijke manier de auto beheersen, wat een erg belangrijk onderdeel is op het examen.

​2

​3

​Loopt de Proefles op Rolletjes?

​Dan gaan we steeds een stapje verder, als je de auto na een tijdje al prima bestuurd dan gaan we gewoon de wel al op. Heb je dat ook onder de knie dan kunnen we zelfs al een snelweg oefening doen. Het hangt allemaal af van wat je zelf wilt doen.

​Heb je nog Verzoekjes?

​Het is een gratis les voor jou, dus je hebt ook de mogelijkheid tot verzoekjes. Als jij bijvoorbeeld iets heel graag wilt leren, dan geef ik je gewoon een les precies zoals ik die zou geven aan iemand die een rijles pakket bij ons heeft.

4

​​5

​Aan alles komt een Einde

​Tien minuten voor het einde van de les zet je de auto aan de kant en dan gaan we even bespreken wat er nou allemaal is gebeurd vandaag. Dit is weer een prachtig moment om vragen te stellen aan de instructeur. Als er iets niet duidelijk is, zeg het a.u.b., we willen je graag helpen.

Tijdens de proefles heeft de instructeur natuurlijk gekeken naar je leercurve. Hoe snel pak je dingen op? En waar reageer je goed en minder goed op? Uiteindelijk kan de instructeur je nauwkeurig vertellen hoeveel lessen je nodig hebt, welke pakketten er bij je passen en welke rijinstructeur je nodig hebt.

Tot slot, vragen we je altijd om feedback! We nodigen je uit kritisch te zijn zodat wij kunnen groeien en onze producten zo veel mogelijk af te stemmen op jullie, onze leerlingen.

De Beste Rijlessen in Zeist?

Onze WTF autorijschool in Zeist heeft grote plannen, dit omdat onze leerlingen dat willen. Hoe weten we dat? WTF is een jong en innovatieve rijschool, wij vragen al onze leerlingen meerdere malen om feedback want dat is belangrijk als je een goed product wilt afleveren.

De stad Zeist heeft ook grote plannen, alleen zijn de inwoners er minder blij om dan onze leerlingen met de plannen van WTF. De Stad wilt beginnen met winkelcentrum Belcour, een project waar veel tijd en zweet in is gaan zitten. Het zou een briljant plan zijn!

De directe omwonenden en andere inwoners van Zeist zien het niet zitten. Het hinder wat er op de slotlaan moet komen en natuurlijk het omstreden tunneltje wat gaat verdwijnen. Het zou hierdoor alleen maar moeilijker worden om Zeist met de auto te bereiken.

De oppositie vindt de beslissing nog niet eens het ergste, wat soms zit het mee en soms tegen, dit is iets wat je niet in de hand hebt. Maar het feit dat er niet eens iets is besproken voordat de plannen er waren was schrikwekkend.

Ondertussen is dat “waarschijnlijk” al gebeurd en zijn ze tot een overeenkomst gekomen.